Welkom
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
28 Januari 2008 | Nederland, Roosendaal
Het doel is om € 10.000,-- te vergaren. We hopen dit bedrag te bereiken door de fietstocht te laten sponsoren door bedrijven en particulieren.
De opbrengst van de fietstocht zal volledig worden afgedragen aan de Stichting Sunday Foundation (www.sundayfoundation.nl). Die stichting is een initiatief van schrijver, journalist en columnist Sander de Kramer. Met een groep gelijkgestemden waaronder o.a. Hugo Borst en enkele artsen en geëngageerde ondernemers, werd de Sunday Foundation gestart. De stichting zet op de slechtste plekken ter wereld projecten op om de ergste nood te lenigen.
Zo ook in Sierra Leone. Daar vormen de oorlogsweeskinderen de meest schrijnende groep oorlogsslachtoffers. Veel van hen werken van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat als diamantzoekers. De Sunday Foundation heeft zich het lot van deze kinderen zo aangetrokken, dat zij voor deze diamantkinderen op de bres is gesprongen. Er wordt een kinderdorp gebouwd om deze diamantkinderen uit hun erbarmelijke situatie te halen en hen daar onder te brengen. In dat dorp zullen zij verzorgd worden en naar school gaan.
Om alle opbrengsten te verantwoorden is de vereniging “En Route” opgericht. Deze vereniging beschikt over een eigen postbankrekening (nr. 3946119) waarop alle opbrengsten gestort worden. Voor de eerste bijdrage heeft Henk zelf al gezorgd. Het geld dat hij ter gelegenheid van zijn afscheid ontving is al afgedragen.
28 Januari 2008 - 15:57
Annie Brouwers:
Ik teken in voor 20 EnRoute-checques van € 2,50 per stuk -
19 Februari 2008 - 22:07
Erwin&Femke:
Omdat wij het zo tof vinden dat je dit gaat doen, tekenen wij in voor 10 EnRoute-cheques van E 2,50 ps.