2e Dag in België.
Door: Lian
Blijf op de hoogte en volg Henk
15 April 2008 | België, Geraardsbergen
Na een goed ontbijt + lunchpakket mee is hij rond 8.30u vertrokken. Regelmatig wat lichte regen voor de middag, daarna steeds meer opklaringen en zon.
De temperatuur kwam niet boven de 8 gr.C.
Hij zei dat hij de hele dag met 4 lagen had gefietst en dat dat goed te doen was.
De zon scheen nu op de tent en hij had net gekookt en zelf koffie gezet.
De recreatieruimte op de camping was nog niet open dus zal hij waarschijnlijk wel vroeg in z'n slaapzak liggen, na het schrijven van het dagboek.
Morgen wordt hij om 14.00u verwacht op de Grand Place in Tournai door een kennis van ons en zij zullen dan samen naar Oingies rijden.
15 April 2008 - 19:52
Jose Van Gastel:
Beste Henk,
Ik wens je heel veel mooi weer toe in dit prachtige Franse land. Ik kon je gisteren niet uitzwaaien, omdat ik op stagebezoek moest.
Veel succes met deze geweldige onderneming,je staat bij de favorieten, ik volg je.
veel fietsplezier
Sjose -
16 April 2008 - 13:36
Carola & Peter:
Beste ome Henk,
Wat TOP van je!!! Weet zeker dat het je gaat lukken en dat het een hele mooie ervaring wordt. Hoop dat alles mee zit en we volgen de route en verhalen vol spanning.
SUC6 en Go for it!!!
Veel veilige km's en groetjes van
Peter, Carola, Lars en Koert
Raaijmakers -
16 April 2008 - 15:06
Kees En Lian Hagena:
Beste Henk,
Henk zet'm op. We volgen je op de voet. Veel succes verder met veel goed weer en veel fietsplezier.
Groetjes Kees en Lian.