Verspreiding EnRoute-cheques
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
25 Februari 2008 | Nederland, Roosendaal
Vorige week hebben de leden van de En Route-vereniging elk een stapel EnRoute-cheques meegenomen om die te verkopen cq te verspreiden. Esther Cornec had er voor gezorgd dat tijdens het Open Huis van het Da Vinci College op zaterdag 23 februari de cheques aanwezig waren. Frits Broker en Ruud van Osta liepen ermee rond en probeerden de cheques onder de aanwezigen aan de 'man' te brengen.
's Avonds was er een feestje van mijn zwager Joop (kocht er gelijk 10) en tijdens het feestje heb ik aan mijn broers gevraagd of ze ook wat cheques onder hun collega's wilden verkopen.
Vandaag, maandag 25 februari 08, heb ik een stapeltje cheques afgegeven bij de receptie van het Gertrudiscollege. Mijn oud-collega, Marianne Hoogstede, gaat de cheques op het Gertrudiscollege verspreiden.
26 Februari 2008 - 09:03
Esther Cornec:
Op de Open Dag is ruim 200 euro opgehaald met de En Route-cheques en de collectebus !! -
27 Februari 2008 - 20:01
Esther Cornec:
Ruud van Osta, collega van het Da Vinci College, heeft 100 En Route-cheques verkocht aan de stichting Goal !
Die sponsort goede doelen en verkoopt de kaarten weer door, zodat ze wellicht nog het dubbele opbrengen !!!