Bericht van fietser.
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
04 Mei 2008 | Spanje, Madrid
Het was niet veel bijzonders maar veel honger had ik ook niet.
Het glaasje wijn(kwart liter)is echter niet te versmaden en zorgt er voor dat ik door alle geluiden heen slaap.
Waarschijnlijk ligt al meer dan de helft van de wandelaars in bed om morgen zo vroeg mogelijk, meestal kwart voor zes, aan hun wandelroute te beginnen.
Er zit echter veel kaf onder het koren want vanmiddag om half 4, toen ik arriveerde, lagen veel wandelaars in bed en in de loop van de middag moesten veel wandelaars geholpen worden met voetproblemen.
Maandag zal het wel wat rustiger worden want dan is het lange weekend voor de Spanjaarden voorbij.
Elke dag hoor ik van Lian de reacties en dat vind ik heel leuk. Het idee dat velen mij volgen geeft mij extra energie.
De motivatie om door te gaan is groot.
Ik voel me goed en mijn conditie lijkt alleen maar toe te nemen.
Morgen nog een vlakke etappe voor Spaanse begrippen en da ga ik weer voor circa 250 km. de bergen in tot vrijwel bij Santiago.
Maandag en dinsdag moet ik een tweetal bergen over van circa 1500 en 1400 meter hoog, maar velen zijn mij voorgegaan en ik zal ze ook maar volgen.
Waarschijnlijk donderdag, misschien woensdag, hoop ik in Santiago aan te komen.
Daar zal ik een extra dagje blijven om vervolgens koers te zetten naar Sevilla via de Ruta de la Plata met nog meer heuvels en bergen, maar op het laatst weet je niet meer beter.
Ik groet jullie allemaal en ga nu vlug naar de albergue om te gaan slapen want morgen beginnen de wandelaars weer aan hun race om zo vroeg mogelijk in een albergue aan te komen voor een goede plaats in de slaapzalen.
Dit bericht van Henk via de mail ontvangen op zaterdag 3-5 om 21:41uur
04 Mei 2008 - 14:51
Anton Rovers.:
Ik woon in de flat,U ziet mij nog al vaak met,dat kleine hondje lopen.Ik wens U een voortvarende fietstocht,met weinig pech.Groetjes en veel sterkte. -
04 Mei 2008 - 17:26
Conny En Theo Rebers:
Hallo Henk ook je buurtjes volgen je
elke dag.
Veel succes en hou je taai.
Groetjes uit Klein Brabant.
Conny en Theo Rebers.