Bicishop, hoera
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
23 Mei 2008 | Spanje, Madrid
Bicishop, Puable de Sanabria 4, Zamora.
Morgen dus op naar Salamanca!
23 Mei 2008 - 13:49
Nel & Ruud La Heijne:
Hoi Henk,
Tot nu toe trouw je avonturen gevolgd en diep onder de indruk van je geweldige prestatie die nog niet eens ten einde is.
Waarschijnlijk was het niet zo heel erg om even gedwongen te pauzeren,zeker niet in een regio waar de vino niet te versmaden is. Maar je zult het evenmin vervelend vinden om weer op het stalen ros te stappen, denken wij.
We hadden wel verwacht dat de kennis van de Spaanse taal al behoorlijk uitgebreid zou zijn. Maar daar is nog alle tijd voor.
Veel plezier op je verdere tocht.
Nel en Ruud -
23 Mei 2008 - 16:55
Johan&Annie:
Hoera,
Op naar Sevilla waar het vrouwtje wacht. Dus geen vino of andere zaken die je kunnen vertragen. Nu alleen nog op volle kracht vooruit!!!
Succes.
Johan&Annie -
23 Mei 2008 - 18:30
Lianne+Cor:
Het wordt weer tijd dat je op de fiets stapt. Want de escapade van gisteren had volgens ons niet zo veel met een pelgrimstocht van doen. Henk zet hem op en hopelijk een goede rit naar Femke en Erwin. -
23 Mei 2008 - 19:19
C. Van Gastel:
We komen nu wel heel dicht bij elkaar. Vandaag vertrokken uit Salamanca (camping Ruta de la Plata ) en vandaag zitten we iets noordelijker in Tordesillas. We hopen voor jou, dat de regenbuien van de laatste dagen jou niet te veel parten spelen. We gaan nog even je vorige berichten lezen en wensen je alvast een goede, veilige reis verder. Hartelijke groet. Wilna en Cees. -
24 Mei 2008 - 11:39
Eefke:
he opa gaat alles goed? je bent er bijna
gr eefke kusje ons alemaalxxxxxxxx -
24 Mei 2008 - 18:32
Toine&Joke Martens:
Dag Henk en ook Lian natuurlijk.
Eindelijk weer op de fiets. Al die dagen "rondhangen" levert uiteindelijk veel wijn en weinig bewegen op en dat is voor een rechtgeaarde pelgrim geen goede zaak. Henk, wij hopen dat jouw verdere malleur bespaart blijft en nu op naar Sevilla. Als ik goed geinformeerd ben zal Lian daar as. maandag arriveren. Je zult wel verwend worden verwacht ik.