Twee gezellige dagen.
Door: Lian
Blijf op de hoogte en volg Henk
18 Mei 2008 | Spanje, Madrid
Gisteravond nog gezellig samen gegeten en in de kantine van de camping koffie gedronken.
Om 22.00u. sluiten ze daar echter de boel en aangezien het nogal fris was zei Henk, hebben ze de auto van Erwin omgebouwd tot een mobile bar.
Daarna is Henk de tent ingedoken en hebben Erwin en Fem in de auto geslapen ivm. de kou de vorige nacht.
Femke zou proberen van de week om wat foto's en evt. filmmateriaal op de site van Henk te plaatsen.
Henk heeft ook wat informatie gekregen van de camping, om wat plaatsen te gaan bezoeken in de omgeving.
Zo wil hij met de bus naar Salamanca en naar de plaats Toro.
Ook vandaag hebben ze de kathedraal nog bezocht in Zamora.
Dus de eerste paar dagen komt hij weer wel door.
Het weer is redelijk, wat fris met bewolking en wat zon, vanmiddag heeft het even geregend.
19 Mei 2008 - 09:14
Johan&Annie:
Henk,
Het is al maandag en we hopen dat je fiets nu gauw hersteld zal zijn. Uit de laatste berichten lezen we dat we anders moeten gaan vrezen voor een andere verslaving dan aan fietsen.
Groeten,
Johan&Annie -
19 Mei 2008 - 09:43
Cees En Trinette:
Hoi Henk,
Allereerst proficiat met het bereiken van het eerste doel. Zoals eerder reeds gezegd: CHAPEAU.
Nu mag jij ervaren, dat vreugde en verdriet redelijk dicht bij elkaar liggen. Het "noodlot" heeft toegeslagen en je fiets is niet meer, wat het geweest is. Dat nadeel heeft dan om met JC te spreken wel het voordeel, dat Fem en Erwin je mentale support en gezelligheid hebben kunnen bieden.
Het komt allemaal goed.