Verjaardagen
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
04 Juni 2008 | Spanje, Dos Hermanas
Over vieren gesproken; 19 juni is er de reunie van de Henk Knuversschool en ik vind het wel jammer dat ik daarbij niet aanwezig kan zijn. Maar misschien dat Cor van Nispen of de organisatoren op deze avond mijn afwezigheid goed maken door een collecttebus neer te zetten voor de Sunday Foundation. Of een soort prijsvraag wie het juiste aantal kilometers van mijn fietstocht weet te raden.
Maar ja, je weet als je zo'n tocht gaat maken dat je dan een aantal activiteiten/festiviteiten zult missen.
Vanmorgen bij Clemente in Dos Hermanas mijn fiets opgehaald en de servicebeurt kostte mij zegge en schrijven 8 euro incl. een paar nieuwe trappers.
Vanmiddag bij de Carrefour nog wat boodschappen gedaan voor de terugreis. Verder is het nu echt zomer geworden in dit deel van Spanje dus mij zul je niet meer horen klagen over lage temperaturen.
Morgen gaan we nog een dagje naar Sevilla om daar nog wat rond te kijken en dan vrijdag 'en route' richting Cordoba
04 Juni 2008 - 17:31
Walther En Jeanne:
Hallo Lian en Henk,
Allereerst van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Lian.
Een hele prettige avond nog in de tapasbar.
En Henk, ben je helemaal klaar voor de terugreis?
We vinden je prestaties tot nu toe al geweldig.
Veel succes en hopelijk geen regen en kou meer en zeker geen panne met je fiets!
Groeten van Walther en Jeanne -
04 Juni 2008 - 19:50
Cor Van Nispen:
Hoi Henk en Lianne,
Lian, gefeliciteerd met je verjaardag. Nog vele jaren in goede gezondheid.
Henk,ik heb jouw verzoek doorgemaild naar Adrienne, wie anders, met het verzoek om het onder de aandacht van de reüniecommissie te brengen. Dat moet goed komen. Nog even plezier maken en dan weer aan het werk, anders gaat die fiets van je roesten en het baasje misschien ook. De prijzen worden pas aan de finish verdeeld, zeggen de wielrenners.
Groeten
Gerda en Cor van Nispen -
04 Juni 2008 - 21:18
Frans Van Haren:
Beste Henk en Lian,
Allereerst de felicitaties voor Lian. Hopelijk wordt het een geweldige avond in de tapasbar in Dos Hermanas.
En dan Henk: geweldig die prestatie en daarmee herhaal ik alleen maar wat velen je al toegedicht hebben, maar toch. Temeer een geweldige prestatie, omdat je er waarschijnlijk een beetje vanuit was gegaan, dat de tocht grotendeels onder een prachtig zuidelijk zonnetje gefietst kon worden.
Ik heb besloten Henk om ook een bedeavaartstocht te ondernemen op de fiets. Ik wil nl in de Mariakapel in Zegge een bede achterlaten om jou toch op de terugweg van mooi weer te voorzien. Alleen ik weet niet of ik dat op de fiets haal.
Henk alle sterkte, maar vooral ook veel genot toegewenst op de terugtocht met de wens, dat er uiteindelijk een fantastisch eindbedrag voor het goede doel mag ontstaan.
05 Juni 2008 - 14:03
Joop En Bets:
Hoi Lian en Henk,
Voor Lian als eerste de hartelijke felicitaties voor haar verjaardag.
Jij ook gefeliciteerd Henk met je vrouwke!
Heel veel succes nog met je komende terugreis, maar dat wordt natuurlijk een "eitje". Voor ons ben je al een GROTE winnaar!!
Groeten van Joop en Bets