Nieuws van onze coureur.
Door: Lian
Blijf op de hoogte en volg Henk
19 April 2008 | Frankrijk, Goussonville
Toen pas de tent opgevouwen en regenkleding aan want het was fris en nevelig weer.Voor de middag geen regen van betekenis gehad, maar na de middag regelmatig een buitje. Het was een heuvelachtig parcours zoals in de Ardennen. Het was zwaar fietsen.
In eerste instantie wilde hij niet naar de camping omdat alles zo nat was, maar bij het naderen van de Seine kwamen er zo waar redelijke opklaringen.
Dus toch maar naar de camping en vlug de tent laten drogen. Na een heerlijke douche, weer een regenbui en het is nu weer bewolkt. Hij kan op de camping aanschuiven voor een 'plat du jour' met waarschijnlijk hierbij nog een paar lekkere pinten(goed voor de kou!).
Het aantal gereden kilometers was 90 vandaag.
Vandaag 2 echtparen ontmoet,waarvan een stel op een tandem. Het ene stel ging naar Lourdes en het andere stel naar Santiago. Als ze nu elkaar regelmatig tegenkomen, kunnen ze elkaar indien nodig wat oppeppen.
Ik heb Henk de reacties doorgegeven van de diverse personen die al hebben gereageerd.Ik weet zeker dat hem dat goed doet en hem steunt als het eens wat minder goed gaat. Bedankt namens Henk.
19 April 2008 - 18:31
Noud &Coby:
Hoi Henk
Ook wij volgen je iedere dag we hopen dat je het slechte weer nu achterlaat,geniet van alles om je heen.
groetjes -
19 April 2008 - 18:50
JOSE ROSET:
HEEEEEEEEEEEEEE HENK,
wat gaaf man.zo'n reis. jammer van die regen,maar ja...........DAAR heb je geen invloed op!ik volg je...........ik maak "zg."ook deze reis
groeten en fiets zuuuuuuuuuuuuuu !! -
20 April 2008 - 08:00
Anneke Roovers:
Hallo Henk,
Ik vind het ontzettend knap van je en lees elke dag jouw reisverslag. Ik volg je op de voet (fiets). Verder nog een goede reis met heel veel mooi weer en goede fietsbenen.
groetjes -
20 April 2008 - 12:20
Arie En Janneke:
Afzien en jezelf tegen komen waren elementen die we je hebben horen noemen bij aanvang van de reis. Na het lezen van de verslagen van de afgelopen week kom je volledig aan je trekken. We zijn trots op je. -
20 April 2008 - 17:08
José Van Boxtel:
Hallo Henk,
Ik heb respect voor je. Het is niet mis waar jij aan begonnen bent. Het weer is tot nu toe nog niet geweldig geweest. Gelukkig, gaat dat nu veranderen.
Ik ga je site zeker vaak bezoeken. Vind het boeiend om je belevenissen te volgen.
Heel veel succes, doorzettingsvermogen en plezier.
Groetjes -
20 April 2008 - 17:22
Kees En Annette:
Elke dag volgen we je op je route naar het zuiden. Wat heb je een groot doorzettingsvermogen na die extra koude nachten en regen.
Gelukkig wordt het nu snel beter.
We blijven je volgen en wensen je alle goeds toe om je doel te bereiken.
We zijn heel trots dat we zo iemand kennen binnen onze vriendenkring.
Groetjes en alle goeds uit Nispen. -
21 April 2008 - 06:43
Walther:
Na alle berichten over regen,heb gisteren een worst aan de heilige Klara beloofd.Dat moet helpen.Zoniet ,geen worst!!!!!!!