Aanvulling Perdido del mundo
Door: Lian
Blijf op de hoogte en volg Henk
15 Mei 2008 | Spanje, Madrid
De beheerder was al weg, maar hij is binnengelaten door een Duitse gast.
Hij ging nog op zoek naar eten,(21.00u) en als hij niets kon vinden zou hij alle cakejes die hij nog had wel opeten!
De fietsenmaker nog niet kunnen vinden, morgen gaat hij verder zoeken want het adres bleek niet te kloppen.
Alle lof en hulde zei hij voor de hulp van de Spanjaarden vandaag, dit was hartverwarmend hoe die mensen hem vaak belangeloos geholpen hebben.
15 Mei 2008 - 21:37
Henk En Maria:
Henk,
ik had je vanavond om ca. 20.00 uur nog geschreven dat wij al weer thuis zijn in het Brabantse Wintelre en ik heb jou daarbij veel sukses toegewenst.
Ik lees nu dat je probleem heb met je frame (aluminium?) maar dat het door de fiesenmaker uit Nederland in samenwerking met zijn collega in Spanje zal worden opgelost.
Ik hoop dat je er niet teveel tijd mee verliest zodat je tijdig bij je dochter in zuid Spanje bent.
De Raboshirt fietser,
Henk vd Heijden en echtegenote Maria -
15 Mei 2008 - 21:41
Henk En Maria:
Aanvulling,
We hebben onderweg nog gesproken dat sommige stukken van de route wel erg slecht waren voor onze gewone fietsen.
Het lijkt hier en daar wel een moutenbike parcour.
Heeft dit dan dan toch zijn tol geeist en ben jij daar het slachtoffer van geworden??
Gelukkig ben je niet gevallen en zijn het alleen maar (vervelende) mechanische problemen.
Henk de Raboshirt-fietser