Een kort bericht.
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
10 Mei 2008 | Spanje, Padrón
Vannacht met zijn tweeën op een zaal geslapen. Zijn kamergenoot was een Duitser (flink postuur) die vol zat van hetgeen hij meegemaakt had die dag.
In het water gevallen tijdens de wandeltocht en daarbij zijn schoenen verloren!
Vanmorgen pas om 7.30u wakker en aangezien het maar een onvriendelijke bedoeling was in de albergue, vertrokken naar de overkant voor een kop koffie en een croissant.
Ook de 2 koeken van gisteren daar opgegeten.
Het was bewolkt, aan de frisse kant en de wind op kop toen hij om 8.50u begon te fietsen.
De steile afdaling van gisteren was nu een venijnige klim van 400m. Hij zei dat hij flink had afgezien, dit mede door de straffe wind op kop.
Omdat hij wat later vertrokken was, heeft hij aan een stuk doorgefietst tot 65 km. omdat hij perse vandaag naar Padrön wilde.
In Noia op de middag een menu genomen en daarna weer verder. Ook vanmiddag soms wat lichte regen gehad, het bleef fris.
Hij zit nu zo'n 25 km. onder Santiago de Compostella in een hotel, er was daar niets anders te vinden. Aangezien de overnachting € 27.85 is, ging hij nu nog even vlug naar de supermarkt voor brood, om een beetje binnen zijn budget te blijven!
Ik heb niet meer kunnen vragen hoe laat hij daar aankwam, maar kreeg per sms bericht dat hij 93 km gefietst had vandaag.
Hopelijk is morgen de verbinding beter.
Groetjes.
10 Mei 2008 - 18:46
Lianne En Cor:
Tjonge, tjonge Henk wat een prestaties. Het is voor ons allemaal niet te bevatten wat jij meemaakt. Eerste doel prima gehaald, profiat. Nu zal Fem wel op je zitten te wachten.
Henk hou je haaks, wordt niet overmoedig en zorg er voor dat je steeds iets reserve houdt.
Hou zo vol. -
10 Mei 2008 - 19:16
Guus En Mar. Vd Ven:
Kanjer Henk,
Wij zijn sinds 2 dagen terug van een rondje Corsica, en weten wat het betekend om beklimmingen van 12 tot 15% te moeten overwinnen, we hebben 8 etappes van 80 km. bedwongen en vielen van de ene in de andere verrassing v.w.b. het natuurschoon.
Jij hebt inmiddels al de nodige klimkilometers in je benen,morgen 11 mei vertrekken Laura en Ik met 20 lieve studenten van het Da Vinci College naar Sevilla, mogelijk ontmoeten wij Femke daar nog, gezien de status van jou locatie zullen wij jou daar helaas niet kunnen begroeten, wij willen jou vanaf deze luxe locatie een warm en succesvolle trip toewensen.
Guus,Marianne en Laura. -
11 Mei 2008 - 08:41
C. Van Gastel:
We zijn Henk gaan volgen vanaf camping in Aranjuez, vlak bij Toledo. Leuk idee, zo onder verschillende omstandigheden (camper contra tent) in Spanje te zijn. We vinden het een geweldige prestatie van Henk, vooral met het er achter liggende doel. Doe hem de groeten en wens hem een goede reis. En als we hem tegenkomen zullen we er samen beslist een nemen. Groeten Cees van Gastel en Wilna.C. van GastelC. -
11 Mei 2008 - 11:00
Anton Rovers:
Henk,
Allereerst gefeliciteerd met het bereiken van Santiago de Compostella. Ik vind het fantastische prestatie!
Op dit moment ben ik in Luxemburg, waar ik met mijn vrouw de pinksterdagen bij mijn dochter en schoonzoon doorbreng.
Ik wens je het allerbeste en een behouden terugreis.
Groeten Anton