Het einde komt in zicht.
Door: Lian
Blijf op de hoogte en volg Henk
29 Juni 2008 | België, Sart
Deze was nl. pas om 9uur open en Henk wilde het risico niet nemen om met niets te vertrekken.
Het weer was overwegend zonnig, de wind was meestal in zijn voordeel, en aan de heuvels zei hij ben ik inmiddels ook gewend.
Vergeleken met de beklimmingen in Spanje en Zuid Frankrijk is dit goed te doen.
In een ruk naar Bastogne gereden en daar koffie gedronken en de stad weer uitgefietst om een goede picknick plaats te zoeken.
Dit werd een bushokje, voor ons welbekend.
Hij wilde stoppen bij de rivier de Ourthe maar was daar al om 15.00u.
Besloten om nog even door te rijden richting Vielsalm.
Hij zit in de buurt van Vielsalm in het plaatsje Sart op een camping.
Deze was tot nu toe de duurste, hij moest 12€ betalen en voor de douche nog 1.50€.
Het was een wat oudere eigenaar of beheerder die herhaaldelijk over zijn hoofd wreef, alsof hij wilde zeggen het valt allemaal niet mee.
Bovendien was hij ook nog aan de sjagerijnige kant.
Henk zag een oude t.v. staan en vroeg gelijk aan de man of hij deze vanavond aan wilde zetten voor de voetbalfinale.
Nou, dat wilde hij dan nog wel doen.
Nog even eten, Henk at vandaag geen warm, want hij had nog lekker brood met daarbij de nodige lekkere dingen.
Het zal wel te maken hebben met de snert en nasi van gisterenavond, denk ik.
Vandaag weer 103 km. gefietst en morgen gaat hij richting Maastricht.
Vandaaruit bekijkt hij welke route hij neemt richting Roosendaal, via België of Nederland.
De aankomst van Henk in Roosendaal is onder voorbehoud gepland op woensdag 2 juli a.s. bij het Da Vinci College aan de Laan van België.
Het tijdstip zal ik in overleg met Henk dinsdag voor alle belangstellenden op deze website vermelden, die Henk willen verwelkomen.
Het zou natuurlijk erg leuk zijn dat hem daar een warm onthaal ten deel valt.
29 Juni 2008 - 20:40
Lianne:
Hallo zwager,
ik wens je nog heel veel succes met de laatste kilometers, die moeten voor je gevoel voorbijvliegen met thuis zo dichtbij. Geniet van de laatste dagen.
Ik vind je een enorme kanjer, en denk dat weinig mensen het je na zullen doen.Nog veel plezier en tot gauw. -
30 Juni 2008 - 11:27
Ruud En Nel:
Hoi Henk,
We hebben je avonturen een week of vier niet goed kunnen volgen omdat we op vakantie waren en niet overal over WiFi beschikten. Ondertussen zijn we thuis en zijn we diep onder de indruk van je prestatie. Het is bijna ongelooflijk man!
Nog effekes en het is gepiept. Grandioos!
See you soon,
Nel en Ruud -
30 Juni 2008 - 14:57
Henk :
Henk,
Nog twee dagen fietsen en nog twee nachtjes slapen en dan ben je weer in Roosendaal. Wat een prestatie heb je dan geleverd! Chapeau!!
Margriet